Diëtist

Voorstellen

Ik ben Karin Peels, diëtist en eigenaar van deze praktijk. Na ruim 25 jaar voor diverse thuiszorgorganisaties gewerkt te hebben heb ik de keuze gemaakt om te starten met een eigen praktijk.  

U kunt bij mij terecht voor zeer uiteenlopende voedingsvragen. Als diëtist vertaal ik uw vragen naar een dieetadvies dat praktisch en toegespitst is op uw situatie. Uiteraard is dit advies ook wetenschappelijk onderbouwd. Samen met u werk ik aan het toepassen van het dieetadvies in het dagelijks leven zodat het dieetadvies resulteert in een positieve leefstijlverandering. 

Diëtist

De titel diëtist is wettelijk beschermd. Zorgprofessionals die succesvol de vierjarige HBO-opleiding Voeding & Diëtetiek afgerond hebben mogen deze titel dragen.  

Kwaliteitsregister paramedici

Ik sta geregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici. Deze kwaliteitsregistratie geeft aan dat ik voldoe aan de opleidingseisen van de Wet BIG (Beroepen Individuele Gezondheidszorg) en beschik over actuele kennis en ervaring. Meer informatie vind u op www.kwaliteitsregisterparamedici.nl

Nederlandse Vereniging van Diëtisten

De Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) is de beroeps- en belangenvereniging van de Nederlandse diëtist. De NVD stelt zich tot doel om de diëtist te positioneren en te profileren als dé specialist op het gebied van voeding en gedrag in relatie tot ziekte en gezondheid. Ik ben lid van de NVD. Meer informatie is te vinden op http://www.nvdietist.nl.